beoordelingen
Kiyoh

Aanvoertafel vaatwasser

Bent u op zoek naar een RVS aanvoertafel of afvoertafel op maat voor uw vaatwasser? Zoek niet verder, RVSMAATWERK.NL maakt het op maat voor u!

 

RVS aanvoertafel

In veel verschillende ruimtes zijn de RVS aanvoertafels en afvoertafels voor uw doorschuifvaatwasser onmisbaar. Deze tafels zijn ideaal in gebruik dankzij de stevigheid en duurzaamheid die de RVS aanvoer- en afvoertafels kunnen bieden. De RVS aanvoer- en afvoertafels zijn standaard in veel verschillende afmetingen te leveren, waarbij wij de RVS aanvoertafels en afvoertafels ook exact op maat kunnen leveren. De aan- en afvoertafels worden veel gebruikt in de horeca, detailhandel, productieruimtes, laboratoria en nog veel meer.

Verschillende soorten maatwerk aanvoertafels

Op deze pagina ziet u de verschillende uitvoeringen die wij van de RVS aanvoertafels standaard voor uw doorschuifvaatwasser kunnen aanbieden. Indien u een exactere afmeting nodig heeft of andere wensen heeft voor uw aan- afvoertafel, laat het ons gerust weten! Zodra wij een aanvoertafel op maat voor u produceren kan dit bij ons binnen 2 tot 4 weken. Onze aan- en afvoertafels worden standaard geleverd met in hoogte verstelbare poten, zodat deze altijd stabiel kunnen worden geplaatst in uw werkruimte.

Aanvoertafels worden over het algemeen gecombineerd met een afvoertafel, voor een voor het oog mooier geheel en een werkopstelling die makkelijker en efficiënter in gebruik is. Ook worden aanvoertafels regelmatig uitgevoerd met een spoelbak, wat voorspoelen van de vaat mogelijk maakt. Uiteraard kunnen wij ook uw benodigde afvoertafels leveren en zijn onze aanvoer modellen ook met spoelbak leverbaar, voor een maatwerk doorschuifvaatwasser opstelling die perfect in uw werkruimte past! Heeft u toch liever een losse spoelbak voor uw werkruimte? Kijk gerust naar ons aanbod voor een spoeltafel op maat!

Een RVS aanvoertafel en/of afvoertafel op maat laten maken?

Bent u op zoek naar een RVS aanvoertafel en/of afvoertafel met een hele specifieke en speciale maatvoering voor in uw werkruimte? Dan bent u bij RVSMAATWERK aan het juiste adres! Door eenvoudig het aanvraagformulier in te vullen ontvangt u van ons binnen 24 uur een scherp voorstel voor uw maatwerk wens. Nadat deze akkoord is bevonden bedraagt de productie van uw op maat gemaakte aanvoertafel en/of afvoertafel circa 2 – 4 weken. Omdat wij veel ervaring hebben op het gebied van RVS maatwerk zijn wij in staat uw maatwerk voor een zeer scherpe en aantrekkelijke prijs aan te bieden!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »