beoordelingen
Kiyoh

Werktafel met laden

Pagina 1 van 2

Onze RVS werktafels op maat met laden zijn uitstekend geschikt voor intensief en professioneel gebruik in bijvoorbeeld (horeca)keukens, laboratoria, instellingen, productieruimtes en nog vele andere doeleinden. Deze werktafels zijn volledig gelast en daardoor erg stevig. De lades zijn voorzien van hoogwaardige geleiders die garant staan voor een lange levensduur en de lades soepel laten bewegen.

Verschillende soorten werktafels met laden

Zoals u op deze pagina kunt zien hebben wij veel verschillende modellen RVS werktafels met laden in het assortiment. Er zijn werktafels met laden met een open onderschap, voor als u er bijvoorbeeld grote apparaten onder wenst te plaatsen of er aan gaat werken zoals aan een bureau. Daarnaast hebben wij ook werktafels met lades met een enkele of dubbele plank. Hier kunt u bijvoorbeeld producten op plaatsen die u vervolgens op de werktafel kunt gebruiken. Naast deze open werktafels, hebben wij ook verschillende afgesloten werktafels met lades. Deze modellen zijn ideaal voor het uit het zicht opbergen van producten of apparaten dankzij de schuif- of klapdeuren. Ook hebben wij bijvoorbeeld RVS werktafels met wielen in het assortiment.

Extra opties voor de werktafels met lades

Naast de verschillen in het model, zijn de werktafels met lades ook optioneel verkrijgbaar met een wielenset. Door de tafel te voorzien van wielen is deze zeer eenvoudig te verplaatsen. Omdat twee wielen zijn voorzien van een rem kan de tafel ook stabiel op zijn plaats blijven staan. Een andere optie voor de werktafel met lades is het al dan niet kiezen voor een achteropstand. Dankzij deze rand kan de tafel makkelijker tegen de muur aan worden geplaatst en kan er geen vuil achter de tafel vallen. Dit wordt tegengehouden dankzij de opstaande rand. 

Werktafels met laden op maat gemaakt

Naast de velen standaard afmetingen die u op onze site ziet, kunt u bij ons natuurlijk ook terecht voor werktafels met laden die volledig naar wens op maat voor u zijn geproduceerd. Laat ons eenvoudig weten naar welke afmetingen u op zoek bent door het invullen van dit aanvraagformulier en wij gaan voor u aan de slag!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »