beoordelingen
Kiyoh

Bent u op zoek naar een RVS Etagère op maat? Zoek niet verder, RVSMAATWERK.NL maakt het op maat voor u!

RVS etagère

In veel verschillende ruimtes is een rvs etagère onmisbaar. Een etagère wordt onder andere gebruikt voor het plaatsen van gerechten die klaar zijn om uit te serveren. Deze etagères zijn ideaal in gebruik dankzij de stevigheid en de duurzaamheid die de RVS etagère kan bieden. De etagère is standaard in veel verschillende afmetingen te leveren, waarbij wij de etagère ook exact op maat kunnen leveren. De etagère wordt vaak gebruikt in de horeca, detailhandel, productieruimtes, laboratoria en nog veel meer.

Verschillende soorten maatwerk etagères

Op deze pagina ziet u de verschillende uitvoeringen die wij van de RVS etagères voor in uw werkruimte kunnen aanbieden. Indien u een exactere afmeting nodig heeft of andere wensen voor uw rvs etagère, laat het ons gerust weten! Een etagère op maat produceren, kunnen wij binnen 2 tot 4 weken realiseren. Onze etagère wordt standaard geleverd als model om permanent te bevestigen, maar is optioneel ook nog verkrijgbaar als model met in hoogte verstelbare poten voor verhoogde flexibiliteit ingebruikname van deze etagère. Daarnaast is het bijvoorbeeld mogelijk de tussenplank op de door u gewenste hoogte te laten bevestigen, zodat de etagère voor iedere situatie gebruikt kan worden.

De rvs etagère is op veel verschillende manieren te gebruiken. Zo kan een rvs etagère gebruikt worden in combinatie met een warmtelamp, voor het warmhouden van de gerechten terwijl deze klaar zijn om uitgeserveerd te worden of kan de etagère gebruikt worden om meer werkruimte op uw werkbank te creëren om producten in de hoogte te plaatsen, waardoor het blad vrijkomt. Een rvs etagère wordt vaak op bijvoorbeeld een RVS werktafel met schuifdeuren geplaatst. Indien u vragen heeft over welke afmeting de rvs etagère het best bij u past of vragen heeft over het gebruik in combinatie met een warmtelamp kunt u gerust contact met ons opnemen.

 

Een RVS etagère op maat laten maken?

Bent u op zoek naar een RVS etagère met een hele specifieke werking en speciale maatvoering voor in uw werkruimte? Dan bent u bij RVSMAATWERK aan het juiste adres! Door eenvoudig het aanvraagformulier in te vullen ontvangt u van ons binnen 24 uur een scherp voorstel voor uw maatwerk wens. Nadat deze akkoord is bevonden bedraagt de productie van uw op maat gemaakte etagère circa 2 – 4 weken. Omdat wij veel ervaring hebben op het gebied van RVS maatwerk zijn wij in staat uw maatwerk voor een zeer scherpe en aantrekkelijke prijs aan te bieden!

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »