beoordelingen
Kiyoh

Veelgestelde Vragen

Leveringen retourneren

Wat is de levertijd?
De gemiddelde productietijd is 2-4 weken. Dit is mede afhankelijk van de actuele planning. Hier komen een paar werkdagen bij voor het inplannen van bezorging. Bij het plaatsen van een bestelling bespreken we dit vooraf met u. Heeft u haast of wilt u vooraf weten hoe lang het duurt? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Wat zijn de verzendkosten?
Wij bezorgen alle bestellingen kosteloos in Nederland en België.

Tillen jullie mijn bestelling ook naar binnen of naar boven?
Nee, wij leveren bestellingen tot aan de eerste deur. U bent zelf verantwoordelijk voor het in ontvangst nemen van uw bestelling.

Kan ik mijn bestelling annuleren of retourneren?
Bij RVSMAATWERK.NL worden de bestellingen op maat voor u geproduceerd. Het is derhalve niet mogelijk om uw bestelling na plaatsen te annuleren of retourneren. De wet kopen op afstand met retourrecht is niet van toepassing op bestelling die speciaal voor u worden geproduceerd.

Bestellen en betalen

Kan ik als particulier ook bestellen?
Ja het is ook mogelijk om als particulier te bestellen.

Ik ben gevestigd buiten Nederland, kan ik ook bestellen?
Ja wij leveren regelmatig in België en andere landen. Neem contact op met onze klantenservice voor verzending naar uw locatie.

Hoe kan ik een offerte opvragen?
Vul uw aanvraag in via het formulier maatwerk aanvragen. Uw ontvangt binnen 24 uur een reactie van ons. 

Algemene vragen

Kan ik ook langskomen bij jullie in de showroom?
Ja u bent van harte welkom. U kunt zonder afspraak binnen lopen binnen onze openingstijden van maandag t/m vrijdag van 08:00 - 17:00.

Wat voor garantie krijg ik op mijn product?
U krijgt 1 jaar garantie op fouten in productie en lasnaden.

Ik heb mijn bestelling snel nodig, is een spoedbestelling mogelijk?
Wij hebben ook een wisselend voorraad van de meeste gangbare producten en maten. Neem contact op met de klantenservice voor de actuele voorraad en mogelijkheden tot snelle levering.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »