beoordelingen
Kiyoh

Een RVS Werktafel op maat met wielen noemt men ook wel een mobiele werktafel. Deze stevige tafels zijn zeer eenvoudig te verplaatsen dankzij de zwenkwielen, waarvan twee zijn voorzien van een rem. De mobiele werktafel kan stevig en stabiel op zijn plaats blijven staan wanneer deze in gebruik is en kan vervolgens eenvoudig aan de kant gereden worden voor bijvoorbeeld het schoonmaken van de ruimte.

RVS werktafel op wielen

De werktafels op wielen die u op deze pagina ziet zijn verkrijgbaar in verschillende standaard uitvoeringen en afmetingen. Daarnaast kunnen al onze werktafels op maat gemaakt worden met indien gewenst voorzien van een wielenset. De meest uiteenlopende werktafels kunnen op maat geproduceerd worden zodat deze perfect in uw gewenste ruimte komt te staan. 

Werktafel op maat gemaakt met wielen

U kunt eenvoudig uw gewenste werktafel met wielen op maat bestellen, daar het aanvraagformulier in te vullen. U ontvangt binnen 24 uur een reactie van ons, waarna wij ook een 3D tekening van de tafel voor u kunnen maken. Indien alles akkoord is, produceren wij de werktafel voor u en wordt deze binnen 2 tot 4 weken bij u op locatie afgeleverd!

Verrijdbare werktafel RVS

Onze verrijdbare werktafels gemaakt van RVS worden voor verschillende doeleinden gebruikt. Deze tafels zijn erg populair in bijvoorbeeld de horecakeukens, maar worden ook veel gebruikt in zorginstellingen, scholen, laboratoria en productieruimtes. Het RVS is zeer sterk en heeft veel draagkracht. Daarnaast is het duurzaam en zeer eenvoudig schoon te maken.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »