beoordelingen
Kiyoh

Bent u op zoek naar een professionele RVS vetafscheider? Zoek niet verder, RVSMAATWERK heeft het voor u!

 

RVS Vetafscheider

Een RVS vetafscheider om tussen uw leidingwerk te plaatsen is in veel gevallen onmisbaar. Dankzij de functionaliteit van een vetput voorkomt een vetafscheider het risico op verstopte leidingen en de afvoer van vetten in uw riolering. Een vetafscheider kan worden gebruikt in veel verschillende formaten horeca keukens, zowel de kleine keuken als de grotere keuken. Ook hier zijn wij van RVSMAATWERK op voorbereid! Wij kunnen onze horeca RVS vetafscheiders in 3 verschillende varianten voor u produceren. Wij hebben een variant met 30L capaciteit, een variant met 60L capaciteit en ook een variant met maar liefst 180L capaciteit per minuut!

Een vetafscheider zal uiteraard ook schoon moeten worden gemaakt. Onze vetafscheiders zijn uitgerust met een aftapkraan om gemakkelijk de vetten en oliën die zich in de vetput hebben verzameld af te kunnen voeren. Ook zijn de vetafscheiders uitgerust met een te openen bovenzijde, om zonder veel moeite de binnenzijde van de vetput grondig schoon te kunnen maken. Kortom, onze modellen zijn erg makkelijk in gebruik, toepasbaar in veel verschillende formaten horeca keukens en ontworpen om gemakkelijk schoon te kunnen maken.

Een vetafscheider wordt over het algemeen aangesloten op het leidingwerk van een spoelbak. Indien u ook op zoek bent naar een spoeltafel die perfect in uw werkruimte past kunnen wij deze uiteraard ook aan u aanbieden! Een spoeltafel met bijvoorbeeld een onderplank, meerdere spoelbakken of een opbergkast? Wij hebben het allemaal! Kijkt u gerust naar ons aanbod voor een spoeltafel op maat!

 

Een RVS vetafscheider of RVS op maat laten maken?

Bent u op zoek naar een RVS vetafscheider of RVS meubilair? Dan bent u bij RVSMAATWERK aan het juiste adres! Door eenvoudig ons aanvraagformulier in te vullen ontvangt u van ons binnen 24 uur een scherp voorstel voor uw maatwerk wens. Nadat deze akkoord is bevonden bedraagt de productie van uw op maat gemaakte product circa 2 – 4 weken. Omdat wij veel ervaring hebben op het gebied van RVS maatwerk zijn wij in staat uw maatwerk voor een zeer scherpe en aantrekkelijke prijs aan te bieden!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »