beoordelingen
Kiyoh

Wandplank

Pagina 1 van 2

Met een RVS wandplank op maat kunt u uw benodigdheden altijd overzichtelijk en binnen handbereik bewaren. De verschillende soorten wandplanken zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen, waardoor er voor iedere situatie de juiste oplossing te vinden is. RVS wandplanken worden veel gebruikt in (horeca)keukens, productieruimtes, zorginstellingen, bloemenwinkels en vele andere gelegenheden. 

RVS wandplanken met L-profielen

Er zijn verschillende modellen RVS wandplanken verkrijgbaar, één daarvan is de wandplank met L-profielen. Deze profielen worden eenvoudig aan de wand gemonteerd, waarna de plank er op geplaatst kan worden. Afhankelijk van de breedte en het gewicht dat op de plank komt te staan, kunt u kiezen voor 2, 3 of zelfs meer L-profielen. Het nadeel van de planken met L-profielen is dat deze niet meer in hoogte verstelbaar zijn zodra de profielen in de wand zijn gemonteerd. De planken met L-profiel zijn ideaal als u maar 1 plank nodig heeft of de planken niet boven elkaar gaat hangen. 
Naast de verschillende soorten RVS wandplanken hebben wij ook een ruim aanbod aan bijvoorbeeld RVS kasten, RVS Etagéres en werktafels.

RVS wandplanken met verstelbare consoles

Naast de RVS wandplanken met L-profielen, hebben wij ook verschillende wandplanken met in hoogte verstelbare consoles. Ook deze zijn eenvoudig te monteren, door eerst de strips aan de wand te bevestigen. Als deze eenmaal is bevestigd, kunt u de in hoogte verstelbare consoles in de gleuven plaatsen waarna de plank er op gelegd kan worden. Ook voor de wandplanken met verstelbare consoles is de breedte en het gewicht van belang om te bepalen of u 2, 3 of meer strips en consoles nodig heeft. De verstelbare consoles kunnen gemakkelijk op een andere hoogte geplaatst worden op de strip en er kunnen eenvoudig meerdere planken boven elkaar geplaatst worden. 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »