beoordelingen
Kiyoh

Prullenbak

Bent u op zoek naar een RVS prullenbak met hoge flexibiliteit op maat? Zoek niet verder, RVSMAATWERK.NL maakt het op maat voor u!

RVS Prullenbak

In veel verschillende situaties krijgt u te maken met afval. Voor het weggooien en verzamelen van dit afval heeft u natuurlijk een prullenbak nodig. Onze RVS prullenbakken op maat zijn uiterst geschikt voor gebruik in flexibele situaties. Dankzij de compacte vorm en handige handvaten is deze prullenbak gemakkelijk te verplaatsen en te gebruiken in veel situaties. Zo kan deze prullenbak gebruikt worden in flexibele opstellingen zoals een werkopstelling voor catering op locatie. Deze prullenbak is erg duurzaam wegens het materiaalgebruik en geen bewegende onderdelen, omdat de prullenbak wordt geopend met een deksel aan de bovenzijde.

Onze compacte prullenbak is standaard te bestellen met een capaciteit van 68 of 89 liter. Daarnaast is de prullenbak indien gewenst ook met 4 wielen te bestellen, waarvan 2 wielen zijn uitgerust met een rem om te voorkomen dat de prullenbak wegrolt.

Naast de RVS prullenbakken bent u bij RVSmaatwerk.nl aan het juiste adres voor al uw RVS items. Bekijk hier het overzicht met ons assortiment RVS producten.

Een RVS prullenbak op maat laten maken?

Bent u op zoek naar een compacte RVS prullenbak die erg duurzaam is en te gebruiken is in flexibele werkopstellingen? Dan bent u bij RVSMAATWERK aan het juiste adres! Door eenvoudig het aanvraagformulier in te vullen ontvangt u van ons binnen 24 uur een scherp voorstel voor uw maatwerk wens. Nadat deze akkoord is bevonden bedraagt de productie van uw op maat gemaakte RVS prullenbak circa 2 – 4 weken. Omdat wij veel ervaring hebben op het gebied van RVS maatwerk zijn wij in staat uw maatwerk voor een zeer scherpe en aantrekkelijke prijs aan te bieden.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »