beoordelingen
Kiyoh

Eenvoudig bakken, dienbladen of manden verplaatsen doet u met een RVS Regaalwagen op maat. Regaalwagens worden veel gebruikt in de horeca, zorginstellingen of (bedrijfs)kantines. Hier ziet u alle verschillende varianten en afmetingen regaalwagens. De regaalwagens kunnen ook op maat geproduceerd worden. 

Verschillende soorten regaalwagens

Op onze website ziet u verschillende modellen regaalwagens. Er zijn hoge wagens met veel geleiders boven elkaar, of bredere modellen die twee rijen geleiders naast elkaar hebben. Alle regaalwagens zijn eenvoudig te verplaatsen dankzij de zwenkwielen. Door de remmen kunnen de regaalwagens ook stabiel en veilig op zijn plaats blijven staan wanneer dat nodig is. 

Naast de verschillende regaalwagens op deze pagina hebben wij ook diverse RVS serveerwagens en werktafels in het assortiment!

Regaalwagens voor dienbladen

Regaalwagens worden vaak gebruikt voor het vervoeren van dienbladen of Gastronormbakken. De regaalwagens voor dienbladen zijn erg handig voor bijvoorbeeld het rondbrengen of juist afruimen van maaltijden. Let voor het aanschaffen van een regaalwagen goed op de afmetingen van de geleiders en bedenk van te voren wat u wenst te gaan vervoeren met de regaalwagen om er zeker van te zijn dat het past.

Naast de regaalwagens, kunt u bij RVSMAATWERK ook terecht voor diverse andere producten zoals serveerwagens, werktafels en wandplanken. Uiteraard kunnen wij ook unieke RVS meubels op maat voor u produceren. Neem gerust contact met ons op via het aanvraagformulier.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »