beoordelingen
Kiyoh

Opbergrek

Bent u op zoek naar een hoge kwaliteit RVS opbergrek op maat? Zoek niet verder, RVSMAATWERK.NL maakt het op maat voor u!

RVS Opbergrek

In veel ruimtes zijn opbergmogelijkheden nodig om uw werkruimte of opslag geordend te houden en overzicht te bewaren. Zo zijn er bijvoorbeeld opbergrekken nodig voor het opbergen van apparatuur, het plaatsen van gebruikt werkgerei of om uw gewassen vaat op uit te laten lekken. Bij RVSMAATWERK zijn wij in staat een RVS opbergrek aan te bieden die past bij uw situatie. Ook indien uw gebruik van het opbergrek van de ene op de andere dag anders is, kunnen een oplossing bieden. Dit kan door middel van schappen die in hoogte verstelbaar zijn. Onze RVS stellingkasten voor de horeca zijn dus altijd geschikt voor gebruik in uw eigen werkruimte.

Onze RVS opbergrekken zijn standaard te verkrijgen met de keuze uit 4 of 5 schappen, dichte planken, geperforeerde planken en planken met open roosters. Hierin bieden wij standaard voor een divers aantal stellingkasten ook de mogelijkheid aan om in hoogte verstelbare planken gemonteerd te hebben. Daarnaast zijn onze opbergrekken ook met wielen te bestellen. Wielen zorgen voor optimale flexibiliteit in uw professionele werkruimte.

Maakt u liever gebruik van een gesloten opbergruimte voor uw apparatuur? Ook daar hebben wij een geschikte oplossing voor! Kijk gerust naar ons aanbod voor RVS Etagères en RVS kasten.

 

Een RVS opbergrek op maat laten maken?

Bent u op zoek naar een professioneel RVS opbergrek met een specifieke werking en speciale maatvoering voor in uw werkruimte? Dan bent u bij RVSMAATWERK aan het juiste adres! Door eenvoudig het aanvraagformulier in te vullen ontvangt u van ons binnen 24 uur een scherp voorstel voor uw maatwerk wens. Nadat deze akkoord is bevonden bedraagt de productie van uw op maat gemaakt RVS opbergrek circa 2 – 4 weken. Wij hebben veel ervaring op het gebied van RVS maatwerk en kunnen uw maatwerk voor een zeer scherpe en aantrekkelijke prijs aanbieden!

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »