beoordelingen
Kiyoh
Pagina 2 van 2

In veel verschillende ruimtes is de RVS werktafel op maat onmisbaar. De tafels zijn ideaal om aan te werken dankzij zijn stevigheid en duurzaamheid. De RVS werktafels zijn in veel verschillende uitvoeringen verkrijgbaar, met ieder zijn voordelen voor elke situatie. De werktafels worden veel gebruikt in de horeca, detailhandel, productieruimtes, laboratoria en nog veel meer.

Verschillende soorten RVS werktafels

Op deze pagina ziet u de verschillende standaard uitvoeringen van de RVS werktafels. Heeft u een andere uitvoering op het oog, maar kunt u deze niet vinden op onze website? Laat het ons gerust weten! Met maatwerk oplossingen zijn wij in staat bijna ieder soort werktafel te produceren binnen 2 tot 4 weken! Al onze RVS werktafel zijn voorzien van pootjes die iets in hoogte verstelbaar zijn. Daarnaast is het ook mogelijk de werktafel te bestellen met een wielenset. Deze wielen verhogen de tafel met een paar centimeter en zorgen er voor dat deze eenvoudig is te verplaatsen.

Populaire RVS werktafels

De meest populaire RVS werktafels zijn de modellen met een verstevigde onderkant en die met een onderschap. Er zijn ook werktafels met een extra tussenschap verkrijgbaar voor extra opslag van spullen of apparaten. Daarnaast zijn de werktafels verkrijgbaar met spatrand, deze wordt vaak tegen de muur aan geplaatst zodat de tafel goed vastgezet kan worden. Een rvs werktafel zonder spatrand noemt men ook wel een centrale werktafel. Deze staat vaak op een centrale plek omdat er vanaf meerdere kanten aan gewerkt kan worden. Naast de RVS werktafels op deze pagina hebben wij ook verschillende RVS werktafel met wielen, RVS werktafels met laden en RVS werktafels met schuifdeuren.

Een RVS werktafel op maat laten maken

Bent u op zoek naar een RVS werktafel met een hele specifieke en speciale maatvoering? Dan bent u bij RVSMAATWERK aan het juiste adres! Door eenvoudig het aanvraagformulier in te vullen ontvangt u van ons binnen 24 uur een scherp voorstel voor uw maatwerk wens. Nadat deze akkoord is bevonden bedraagt de productie circa 2-4 weken. Omdat wij veel ervaring hebben op het gebied van RVS maatwerk zijn wij in staat dit voor een zeer scherpe en aantrekkelijke prijs aan te bieden. 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »