beoordelingen
Kiyoh

Spoeltafel

Pagina 4 van 7

Een van de populairste RVS producten is een RVS spoeltafel op maat. De spoeltafels zijn onmisbaar op plekken waar veel water nodig is. Met een spoeltafel kunnen spullen worden afgespoeld, afgewassen of er kan water gepakt worden. De spoeltafels zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en veel verschillende uitvoeringen. Er zijn ook verschillende spoeltafels die meerdere spoelbakken hebben of spoeltafels met een ladeblok of schuifdeuren.

Verschillende soorten RVS spoeltafels

Bij ons ziet u veel verschillende soorten RVS Spoeltafels, van modellen met open onderschap tot spoeltafels met schuifdeuren, ladeblokken of afvalgaten niets is te gek. Ook is het mogelijk een spoeltafel met 2 of zelfs 3 spoelbakken te bestellen. Heeft u een bepaalde spoeltafel in gedachten maar kunt u deze niet vinden op onze website? Neem gerust contact met ons op en wij bekijken de maatwerk opties samen met u. Onze RVS spoeltafels kunnen namelijk ook naar wens op maat gemaakt worden. Hierbij kunnen de gewenste maten gerealiseerd worden en zijn ook alle andere opties zoals een onderplank, afvalgat, ladeblok etc. bespreekbaar.

RVS spoeltafel met schuifdeuren

Op zoek naar een spoeltafel met veel opbergmogelijkheden? Bekijk dan onze RVS spoeltafels met schuifdeuren. Dankzij de schuifdeuren kunt u veel spullen uit het zicht opbergen. Ideaal voor bijvoorbeeld horecakeukens of andere plekken waar veel gebruikt gemaakt wordt van een wasbak. Er zijn verschillende spoeltafels met schuifdeuren met één spoelbak of met meerdere spoelbakken. Naast schuifdeuren zijn de spoeltafels ook verkrijgbaar met klapdeuren of ladeblokken. 

Andere RVS meubels bij RVSMAATWERK.nl

Naast de verschillende spoeltafels hebben wij ook diverse andere RVS meubels in ons assortiment. Zoekt u bijvoorbeeld een aanvoertafel met spoelbak die aangesloten kan worden op de vaatwasser? Bekijk dan een onze aanvoertafels. Regaal- en serveerwagens zijn ook zeer handig te gebruiken in verschillende situaties. Alle artikelen die u op onze website ziet kunnen wij ook op maat voor u produceren. Vul eenvoudig het aanvraagformulier in en u ontvangt van ons een scherp voorstel voor RVS maatwerk!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »