beoordelingen
Kiyoh

Afzuigkap

Pagina 1 van 2

Bent u op zoek naar een RVS afzuigkap op maat? Een muur-gemonteerd model of centraal-gemonteerd model? Zoek niet verder, RVSMAATWERK.NL maakt het op maat voor u!

RVS afzuigkap

In veel verschillende ruimtes is een RVS afzuigkap voor de afvoer van vervuilde lucht onmisbaar. Deze afzuigkappen zijn ideaal in gebruik wegens de duurzaamheid die de RVS afzuigkappen kunnen bieden. De RVS afzuigkappen zijn standaard in veel verschillende afmetingen te leveren, waarbij wij deze ook exact op maat kunnen leveren. De afzuigkappen worden veel gebruikt in de horeca, detailhandel, productieruimtes en nog veel meer.

Verschillende soorten maatwerk afzuigkappen

Op deze pagina ziet u de verschillende standaard uitvoeringen van de RVS afzuigkappen. De afzuigkappen zijn standaard leverbaar in een wand- of centraal model. Daarnaast zijn de afzuigkappen leverbaar in: een model met standaard afzuiging; een model met inductie afzuiging; een model met compenserende afzuiging; een model met zowel inductie als compenserende afzuiging. Heeft u een andere uitvoering RVS afzuigkap op het oog, maar kunt u deze niet standaard vinden op onze website? Laat het ons gerust weten! Met een maatwerkoplossing zijn wij in staat bijna iedere RVS afzuigkap op maat te produceren binnen 2 tot 4 weken!

Onze RVS afzuigkappen worden standaard geleverd zonder motor, maar wel inclusief filters. De afzuigkappen worden ook standaard geleverd met ronde aansluitingsgaten, maar indien gewenst kunnen deze altijd worden aangepast naar een passende aansluiting voor uw opstelling. Een afzuigkap plaatst men vaak onder apparatuur dat bijvoorbeeld op een RVS Werktafel staat. Deze werktafels zijn ook in veel verschillende varianten verkrijgbaar bij RVSmaatwerk.nl. 

Een RVS afzuigkap op maat laten maken?

Bent u op zoek naar een RVS afzuigkap met een hele specifieke werking en speciale maatvoering voor in uw werkruimte? Dan bent u bij RVSMAATWERK aan het juiste adres! Door eenvoudig het aanvraagformulier in te vullen ontvangt u van ons binnen 24 uur een scherp voorstel voor uw maatwerk wens. Nadat deze akkoord is bevonden bedraagt de productie van uw op maat gemaakte afzuigkap circa 2 – 4 weken. Omdat wij veel ervaring hebben op het gebied van RVS maatwerk zijn wij in staat uw maatwerk voor een zeer scherpe en aantrekkelijke prijs aan te bieden!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »