beoordelingen
Kiyoh

Afzuigkap

Pagina 1 van 2

Bent u op zoek naar een RVS afzuigkap op maat? Een muur-gemonteerd model of centraal-gemonteerd model? Stop dan met zoeken, want RVSMAATWERK.NL maakt het op maat voor u!

RVS afzuigkap

Een goed werkende ventilatie is onmisbaar in bijvoorbeeld uw horeca keuken of andere ruimtes. De vervuilde lucht moet op een goede manier afgevoerd worden en een RVS afzuigkap is daar dé perfecte oplossing voor! Deze afzuigkappen zijn ideaal in gebruik wegens de duurzaamheid die de RVS afzuigkappen kunnen bieden. De RVS afzuigkappen zijn standaard in veel verschillende afmetingen te leveren, waarbij wij deze ook precies op maat kunnen leveren. De afzuigkappen worden veel gebruikt in de horeca, detailhandel, productieruimtes en nog veel meer. Het is belangrijk om na te gaan of de afzuigkap die u voor ogen heeft, goed past bij de ruimte waar de afzuigkap geplaatst wordt. 

Verschillende soorten maatwerk afzuigkappen

Op deze pagina staan verschillende standaard uitvoeringen van de RVS afzuigkappen. De afzuigkappen zijn standaard leverbaar in een wand- of centraal model. Daarnaast zijn de afzuigkappen leverbaar in: een model met standaard afzuiging; een model met inductie afzuiging; een model met compenserende afzuiging; een model met zowel inductie als compenserende afzuiging. Heeft u een andere uitvoering RVS afzuigkap op het oog, maar kunt u deze niet standaard vinden op onze website? Laat het ons dan gerust weten! Met een maatwerkoplossing zijn wij in staat bijna iedere RVS afzuigkap op maat te produceren binnen 2 tot 4 weken! 

Onze RVS afzuigkappen worden standaard geleverd zonder motor, maar wel inclusief filters. De afzuigkappen worden ook standaard geleverd met ronde aansluitingsgaten, maar indien gewenst kunnen deze altijd worden aangepast naar een passende aansluiting voor uw opstelling. Een afzuigkap wordt vaak geplaatst onder apparatuur dat bijvoorbeeld op een RVS Werktafel staat. Deze werktafels zijn ook in veel verschillende varianten verkrijgbaar bij RVSmaatwerk.nl. 

Een RVS afzuigkap op maat laten maken?

Bent u op zoek naar een RVS afzuigkap met een hele specifieke werking en speciale maatvoering voor in uw werkruimte? Dan bent u bij RVSMAATWERK aan het juiste adres! Door eenvoudig het aanvraagformulier in te vullen ontvangt u van ons binnen 24 uur een scherp voorstel voor uw maatwerk wens. Nadat deze akkoord is bevonden bedraagt de productie van uw op maat gemaakte afzuigkap ongeveer 2 – 4 weken. Wij hebben veel ervaring op het gebied van RVS maatwerk en zijn daarom in staat om uw maatwerk voor een zeer scherpe en aantrekkelijke prijs aan te bieden! Wacht niet langer en neem snel een kijkje!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »