beoordelingen
Kiyoh

RVS spoeltafels

  • Geplaatst op
  • 0
RVS spoeltafels

Bent u op zoek naar een spoeltafel? Lees vooral verder!

Een van onze meest populaire RVS producten is een RVS spoeltafel op maat. De spoeltafels zijn onmisbaar op plekken waar veel water wordt gebruikt. Met een spoeltafel kunnen spullen worden afgespoeld, er kan worden afgewassen en er kan water gepakt worden. De spoeltafels zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en veel verschillende uitvoeringen. Er zijn verschillende varianten spoeltafels, denk aan een spoeltafel met meerdere spoelbakken of een spoelbak met een ladeblok eronder of met schuif- of klapdeuren.

Hieronder ziet u een aantal verschillende spoeltafels:

RVS Spoeltafels

 

De populariteit wordt verklaard door de duurzaamheid, hygiënische eigenschappen en de vele toepassingsmogelijkheden. Wij hebben de voordelen voor u op een rijtje gezet:

Duurzaamheid: RVS is een zeer duurzaam materiaal dat bestand is tegen corrosie, roest en andere vormen van slijtage. Dit maakt het ideaal voor gebruik in omgevingen waar veel water en vocht aanwezig zijn, zoals keukens, laboratoria, werkplaatsen, scholen, ziekenhuizen etc.

Hygiëne: RVS heeft een glad oppervlak dat gemakkelijk te reinigen is en bestand is tegen bacteriën en andere micro-organismen. Dit maakt RVS spoeltafels bijzonder geschikt voor omgevingen waar hygiëne van groot belang is, zoals in de voedingsindustrie.

Aanpasbaarheid: Het feit dat deze spoeltafels op maat gemaakt kunnen worden, betekent dat ze perfect kunnen worden aangepast aan de beschikbare ruimte en de specifieke behoeften van de gebruiker. Verschillende afmetingen, vormen en indelingen zijn mogelijk, evenals maatwerk zoals een uitsparing en een insprong van de achterpoten. Ook qua spoelbakken zijn er meerdere mogelijkheden, zo kunt u bij RVSMAATWERK.NL kiezen uit verschillende formaten spoelbakken:

spoelbakken 1-3

spoelbakken 4-6

(maten in millimeters)

 

Het formaat spoelbak waar onze klanten het meest voor kiezen is (B)400x(D)400x(H)250mm. Alle spoelbakken worden met grote zorgvuldigheid in het werkblad gelast.

 

Functionaliteit: Spoeltafels kunnen verschillende functies vervullen, zoals afspoelen, afwassen en water tappen. De mogelijkheid om meerdere spoelbakken, ladeblokken of schuifdeuren toe te voegen, vergroot de functionaliteit en veelzijdigheid van het product.

 

Opties maatwerk

  • Maatgeving: breedte x diepte x hoogte
  • Spoelbak(ken)
  • Spatrand
  • Waterkering
  • Kastruimte onder het werkblad
  • Afdichten van de kastruimte onder het werkblad met schuifdeuren
  • Afdichten van de kastruimte onder het werkblad met klapdeuren
  • Wielenset (vier wielen, waarvan twee met rem)

 

 

Al met al bieden op maat gemaakte RVS spoeltafels een scala aan voordelen voor zowel professioneel als persoonlijk gebruik. Het is belangrijk om bij het kiezen van een spoeltafel rekening te houden met uw specifieke behoeften, de beschikbare ruimte en het beoogde gebruik, zodat de spoeltafel perfect aansluit op uw behoeften.

In de praktijk ontvangen wij graag de gewenste afmetingen en informatie waar de spoeltafel voor gebruikt zal worden. Vervolgens krijgt u van ons een 3D tekening, en niet onbelangrijk: een concurrerende prijs en een levertijd voor de spoeltafel. De 3D tekening is van belang zodat u weet hoe de spoeltafel eruit komt te zien. Dit laten we graag zien aan de hand van een praktijkvoorbeeld:

Spoeltafel tekening

Spoeltafel met kraan

rvs spoeltafel

Wilt u graag advies bij de aanschaf van een RVS spoeltafel? Wij staan u graag te woord. Wij zijn bereikbaar via [email protected] en op telefoonnummer 010 307 04 77. Het is ook mogelijk de  aanvraag via onze website te versturen: https://www.rvsmaatwerk.nl/service/.

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »