beoordelingen
Kiyoh

RVS op maat laten maken

 • Geplaatst op
 • Door Hans
 • 0

Vaak worden wij benaderd door professionals om een oplossing te vinden voor een praktisch probleem. Dit kan over meubels gaan maar ook over praktische oplossingen voor bijvoorbeeld voedselbereiding. Lees hier meer over dit onderwerp!

Zo werden wij benaderd om door een fabrikant van ingeblikt voedsel. De klant versleet per jaar een flink aantal stapelboxen, waarin de blikken werden bewaard en vervoerd. De box die werd gebruikt was gemaakt van metaal, met als negatief gevolg dat er roestvorming ontstond op de stapelbox na het schoonmaken met water; het metaal van de box was aan het roesten. De klant besloot te kiezen voor een stapelbox gemaakt van rvs. Wij hebben in overleg met de klant een nieuw ontwerp gemaakt en daarbij alle kwetsbare metalen uitgesloten en vervangen met rvs maatwerk, van scharnieren tot poten tot de geperforeerde wanden. Het probleem was hiermee verleden tijd.

 

Naast het reproduceren van bestaande oplossingen vinden wij het uitdagend en inspirerend om mee te denken aan maatwerk oplossingen die minder voor de hand liggen. Zo hebben wij voor een voedselproducent die is gespecialiseerd in Indiase lekkernijen een uniek rvs snijblok gemaakt waarmee de klant zijn product veel sneller kan snijden en verwerken;

RVSmaatwerk1

 

Wij hebben voor veel verschillende situaties maatwerk geleverd. Hieronder zie je een aantal producten die wij ook hebben geproduceerd:

 • RVS doorgeefluik
 • RVS douchestang
 • RVS bain-marie
 • RVS toiletrolhouder
 • RVS maatwerk spoelbak voor in een camper
 • RVS spatwanden
 • RVS schacht voor een afzuigkap
 • RVS opbergrek
 • RVS laboratoriumkast

 

Heeft u een probleem waarvoor u een praktische oplossing zoekt? De professionals van RVSMAATWERK.NL denken graag met u mee.

 

Doel en Visie:

Voordat u begint met het ontwerpen van uw op maat gemaakte meubels, is het belangrijk om een duidelijk doel en visie voor je horeca keuken vast te stellen. Wat wilt u bereiken met deze ruimte? Welke functionaliteiten zijn essentieel voor uw keuken? Het beantwoorden van deze vragen zal u helpen om een ontwerp te creëren dat perfect past bij uw behoeften.

 

Praktisch: Meet de ruimte op en beoordeel wat voor meubels er nodig zijn. Kijk goed of er leidingen aanwezig zijn waar rekening mee gehouden moet worden.

 

Wij hebben veel ervaring met het ontwerpen van horeca keukens. Wij kunnen u helpen met het vertalen van uw visie naar een praktisch en functioneel ontwerp.

 

Uniek ontwerp: Als u op zoek bent naar een uniek ontwerp, bespreek dan uw ideeën en inspiratiebronnen met onze adviseur. Wij kunnen u helpen om creatieve elementen toe te voegen aan uw meubels, zoals bijzondere materialen of vormen die passen bij uw situatie.

 

3D-Visualisatie: Een 3D-tekening kan u een realistisch beeld geven van hoe je ontwerp er uiteindelijk uit zal zien. Wij gebruiken software voor 3D-visualisatie om uw ontwerp tot leven te brengen. Dit helpt niet alleen u, maar ook ons om het ontwerp beter te begrijpen voordat we aan de productie beginnen.

 

Tijdlijn: Het proces van ontwerp tot productie neemt enige tijd in beslag. Afhankelijk van de complexiteit van het ontwerp kan dit een aantal dagen in beslag nemen. Wij zijn transparant in onze productie- en levertijd en zullen altijd voor een realistische tijdlijn zorgen.

 

Praktijkvoorbeelden van ons RVS Maatwerk

De onderstaande geperforeerde RVS bak is door ons geproduceerd. De bak wordt gebruikt om tofu te bereiden. Dit is geheel rvs maatwerk:

RVSmaatwerk2Het onderstaande praktijkvoorbeeld is een maatwerk tafel voor het vervoeren van verse groente vanuit de kas naar een kassapunt.

RVSmaatwerk 4

RVSmaatwerk 5


Heeft u een praktisch probleem en kan rvs maatwerk hier een oplossing bieden? Wilt u graag advies? Wij staan u graag te woord. Wij zijn bereikbaar via [email protected] en op telefoonnummer 010 307 04 77. Het is ook mogelijk de  aanvraag via onze website te versturen: https://www.rvsmaatwerk.nl/service/ of een e-mail te sturen naar [email protected].

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »