beoordelingen
Kiyoh

Doorgeefluik RVS - 60x42cm opening

€1.395,00 €1.294,00 ex btw / €1.565,74 incl btw
-
+

Waarom RVSMAATWERK.NL?

Betaalbaar maatwerk

Gratis 3D-tekening

5 jaar ervaring

Showroom Rotterdam

Levertijd: 2-4 weken

Artikelnummer: UN66589

Doorgeefluik RVS - 60x42cm opening

Doorgeefluik van RVS, geschikt voor bijvoorbeeld montage tussen een keuken en een bar. Het doorgangsluik is uitgerust met een tegenwicht en voldoet aan de brandveiligheidseisen, met een brandvertraging van circa 60 minuten (het brandrapport wordt bij het product geleverd). Standaardafmetingen met een opening van 60x42 cm. Het complete product meet 94 cm in hoogte, 70 cm in breedte en 13 cm in diepte, en is ontworpen voor muren met een dikte van 10 cm. Het gewicht bedraagt 24,5 kg.

Voor inbouw:

Indien u een uitsparing creëert, dient deze een afmeting van 945x705 mm te hebben. Op deze manier kan het volledige luik worden geplaatst en daarna worden afgewerkt met bijvoorbeeld een omlijsting.

Wanneer u het doorgeefluik bestelt voordat de muur wordt opgebouwd, houd er dan rekening mee dat het rondom 20 mm (boven, onder, rechts, links) naar binnen steekt. Deze situatie kan ter plaatse worden beoordeeld voor verdere afwerking.

Indien uw muur dikker is dan 100 mm - wat vaak voorkomt - laat het doorgeefluik dan aan één zijde naar buiten steken. Vanuit de andere zijde van de muur zal het doorgeefluik dan een stuk naar binnen in de muur uitsteken.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »